english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN

PROSES PELAYANAN


Kapuasan anjeun mangrupikeun ngungudag kami, sareng prosés lengkep kami ngajamin yén kami tiasa nganteurkeun produk anu paling saé dina garis waktos anu gancang sareng dina harga anu pas. Éta sanés ngan ukur hiji tatanan, éta mangrupikeun awal hubungan anu saé.
首页 Ngeunaan kami

tentang Kami


Hunan Chuanfan Impor sarta Ékspor Trade Co., Ltd (salajengna disebut "Hunan Chuanfan") perenahna di Hunan Gaoqiao Grand Market - Ékspor Produk Kluster Area, salaku salah sahiji bagian konci Cina (Hunan) Point Free Trade Zona, éta lokasi geografis jeung lingkungan perusahaan leuwih unggul. Kami parantos komitmen pikeun ngamajukeun "Made In China" anu saé ka dunya, khususna nagara-nagara Afrika. Urang utamana kalibet dina bisnis impor jeung ékspor produk farmasi (narkotika, ubar kanker jeung ubar lianna), suplai médis, equipments médis, jsb .....

Maca deui

BLOG


Kasus profésional di luhur ngagambarkeun kakuatan anu kuat

TAROS KAMI


Taros Kami