english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > Alat médis sareng alat > Paranti ngubaran

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642057357786854.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642057357782200.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642057357338716.jpg
  • 标题 -1- 恢复 的
  • 标题 -2- 恢复 的
  • 标题 -3- 恢复 的

Alat-alat médis Kualitas Dijamin-Dewasa atanapi orok Noninvasive Ventilators Mesin Pikeun Icu

Kuantitas Orde minimum:

1 siapkeun

Rincian bungkusan:Carton Size: 70*61*41cm,64*61*65cm,88*12*12cm
3 karton / set
Sarat pamayaran:T/T 50% Deposit, 50% kasaimbangan salinan B/L
Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK

Tempat Asal:

Cina

sertifikasi:

ISO, CE

Description:
Dina ubar klinis modern, ventilator, salaku sarana éféktif pikeun artifisial ngaganti fungsi ventilasi otonom, geus ilahar dipake dina gagalna engapan disababkeun ku sagala rupa alesan, manajemén engapan anesthesia salila operasi utama, perlakuan rojongan engapan sarta recovery darurat. Ieu ngawengku hiji posisi pohara penting dina widang ubar modern. Ventilator mangrupikeun alat médis penting anu tiasa nyegah sareng ngubaran gagal engapan, ngirangan komplikasi, sareng nyalametkeun sareng manjangkeun umur pasien.

aplikasi
Pangrojong engapan mangrupikeun salah sahiji cara anu paling kritis pikeun nyalametkeun nyawa pasien darurat sareng gering kritis. Ku alatan éta, ventilator geus jadi hiji alat indispensable dina perlakuan klinis; éta beuki loba dipaké dina widang darurat, anesthesia, ICU jeung terapi engapan

spésifikasi:

spésifikasi ventilasi

Volume pasang: 20-2500ml

Modeu ventilasi: VCV,VCV+Heuh,PCV,PRVC,SIMV+VCV.,SIMV+VC

.SPONT(CPAP/PSV),BIPAP,APRV,NIV/CPAP,NIV/PCV, Terapi Oksigén Hiperbarik

I: E: 1:10-10:1

Waktos inspirasi: 0.1-12 detik

Waktu reureuh: 0-50%

Pemicu tekanan

sensitipitas: (PEEP-20 nepi ka OcmH2O)

Pemicu aliran

sensitipitas: 1-20LPM

PEEP/CPAP: 0-50cmH2O

Psupp: 0-70cmH2O

Pinsp: 5-70cmH2O

pingping: 21-100%

Bajak::0-70cmH2O

Nyeuseup O₂: 100% O₂ ventilasi salila 2 mnt

Ins.Tahan: 15s Max

Exp.Tahan: 15s Max

Ventilasi manual

Waveform Freeze: Leres

Nebulization: 0-60 menit adjustable

SPO₂ (pilihan)

ETCO₂ (osional)

mamerkeun: 10.4 "layar toél TFT

Tipe: kontrol éléktronik anu didorong ku pneumatik

Pasokan gas: O₂ médis, hawa médis

Sistem pneumatik

tekanan aman: ≤125cmH₂O

Catu daya: AC 110-240V, 50-60Hz

Batré: Batré Lithum, cadangan pikeun leuwih ti 2 jam

Beurat (net): 16KG

Ukuran: (H)400×(W)303×(L)250mm

VTI,VTE,MV,MVspn,Fspn,Frékuénsi,I:E

Ppeak, Pmean, Pplat, Pmin, Peep, Fio2

Patuh, Résistansi

Gelombang: PT.FT.VT

Loop: PV loop, VF loop

Pilihan: Air compressor Humidifier Rojongan panangan

Taros Kami