english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > Alat médis sareng alat > Paranti ngubaran

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642057055457143.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642057055169640.jpg
  • 除颤仪-1
  • 除颤仪-2

Portabel Médis AED Cardiac Defibrillator Pikeun Rumah Sakit Kalayan Disatujuan CE( Pola Alternatif pikeun Peralatan Darurat)

Kuantitas Orde minimum:1 set
Rincian bungkusan:Ukuran karton: 425 * 415 * 550mm :, 1set / karton
Sarat pamayaran:T/T 50% Deposit, 50% kasaimbangan salinan B/L
Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK

Tempat Asal:

Cina

sertifikasi:

ISO, CE

DePrecautions
1. Pikeun mastikeun kasalametan salila operasi, penderita dipiceun dentures.
2. bahan conductive teu kudu disambungkeun, sarta merata nyebarkeun pikeun nyegah kaduruk kulit lokal.
3. Ngawasaan tekanan cecekelan.
4. Tetep piring éléktroda beresih jeung spasi 10cm eta.
5. Sangkan bisa akurat waktu, catetan kudu dumasar kana hiji jam.
6. Nyingkahan borok atawa tatu.
7. Hindarkeun pacemaker diwangun-di.
8. Ngecas salah kudu discharged on defibrillator nu.
9. Coba ulah lingkungan oksigén tinggi.
10. Nalika defibrillating salila CPR, defibrillation kudu discharged di ahir béakna sabar pikeun ngurangan impedansi listrik transthoracic.

aplikasi
Cocog jeung nyalametkeun tina ditewak cardiac na fibrillation ventricular

spésifikasi:

1.▲The monitor defibrillation éksternal dilengkepan tampilan TFT warna 8.4 inci kalawan resolusi 800X600, sarta panganteur bisa nembongkeun nepi ka 4 bentuk gelombang parameter ngawaskeun.

2. Modeu tampilan ngabogaan panganteur tampilan kontras tinggi, sarta monitor éksternal bisa disambungkeun via VGA.

3. The biphasic eksponensial truncation (BTE) gelombang diadopsi, sarta parameter gelombang bisa otomatis katembong nurutkeun impedansi sabar urang;

4. Rojongan jenis éléktroda: piring éléktroda defibrillation éksternal, lambar éléktroda multi-fungsi jeung piring éléktroda defibrillation internal, nu piring éléktroda éksternal mangrupa dewasa / anak multifunctional tipe terpadu;

5. Pelat éléktroda éksternal anu disayogikeun ku monitor defibrillation éksternal ngagaduhan fungsi pikeun ngadukung ngecas, ngecas, pilihan énergi sareng fungsi operasi anu sanés sareng gaduh indikator parantosan ngecas.

6.▲Dina defibrillation manual éksternal sarta defibrillation nyingkronkeun, rentang pilihan énergi defibrillation nyaeta 25, minimum nyaeta 1J, maksimum nyaéta 360J;

7.▲Sabar impedansi rentang: defibrillation éksternal: 20 ~ 250 ohm; defibrillation internal: 15-250 ohm;

8. Monitor defibrillation éksternal ngarojong fungsi defibrillation AED salaku baku. Énergi shock tiasa dikonfigurasi tina 100J dugi ka 360J. Konfigurasi saluyu sareng pituduh pertolongan cemas AHA2010. Bisa ngageterkeun denyut jantung VF, VT.

9. The monitor defibrillation éksternal ngarojong CPR cardiopulmonary resuscitation resuscitation nyarankeun, sarta bisa pituduh operator pikeun ngalakukeun operasi CPR, sarta prosés meets sarat tina tungtunan CPR dina tungtunan bantuan munggaran AHA2010.

10. Monitor defibrillation éksternal ngarojong fungsi defibrillation internal. Dewan shock defibrillation internal nyaéta pilihan. Nalika defibrillation internal sacara manual defibrillated, rentang pilihan énergi defibrillation nyaéta 14 rupa, minimum nyaéta 1J, maksimum nyaéta 50J.

11. Dina kasus catu daya batré, monitor defibrillation boga muatan ka 200J pikeun kirang ti 5s, sarta muatan ka 360J pikeun kirang ti 8s;

12. Nalika monitor defibrillation éksternal dipareuman tur disambungkeun ka kakuatan AC, éta bakal otomatis ngadeteksi nurutkeun waktu set, kaasup Citatah rutin sarta pamariksaan tinggi-énergi.

13. Modeu pacing gaduh pacing tetep sareng pacing on-demand

14. Pacing gelombang: unidirectional gelombang pasagi pulsa, lebar pulsa 20ms±1.5ms

15. Pamutahiran pilihan pikeun ngahontal 12-lead ECG, SPO2, suhu awak 2-kanal, NIBP, 2-kanal IBP, sisi-aliran tungtung-pasang CO2

16.▲Jenis aritmia anu tiasa diawaskeun langkung ageung atanapi sami sareng 26;

17.▲120-jam trend bagan jeung trend tabel, 200 parameter acara alarem, 2000 sét data tekanan darah, 480min gudang rekaman, 120-jam gelombang holographic

18. Monitor defibrillation éksternal nyadiakeun dua fungsi alarem: alarem teknis na alarm fisiologis, kalawan tilu métode alarem: alarem sora, alarem lampu, sarta déskripsi téks

19.▲The monitor defibrillation éksternal bisa dilengkepan maksimum 2 batré litium-ion, nu hiji bisa ngarojong sahenteuna 360J defibrillation 210 kali, sarta tés ECG tunggal leuwih gede atawa sarua jeung 6 jam.

20. Aya multi-segmén lampu-emitting diode (LED) alat indikator batré dina awak batré, nu bisa dipaké pikeun gancang evaluate kapasitas batré;

21. Monitor defibrillation éksternal ieu dilengkepan hiji recorder 80mm, nu bisa disetel ka otomatis nyitak acara ngecas, discharging acara, laporan deteksi otomatis, nyirian acara jeung laporan 12-lead.

22. Waktu rékaman real-time nyaéta 3 detik, 5 detik, 8 detik, 16 detik, 32 detik, terus milih ti

23. Tingkat panyalindungan IP tina monitor defibrillation éksternal meets sarat tingkat IP44

Taros Kami