english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > Alat médis sareng alat > Paranti ngubaran

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642056864129951.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642056865482821.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642056865271370.jpg
  • 麻醉机-1
  • 麻醉机-2
  • 麻醉机-3

Kualitas luhur Multifunctional Rumah Sakit Alat Médis Anesthesia Mesin Jeung Vaporizer / LCD Display

Kuantitas Orde minimum:1 set
Rincian bungkusan:Ukuran karton: 77 * 78 * 114cm, 1 set / karton
Sarat pamayaran:T/T 50% Deposit, 50% kasaimbangan salinan B/L
Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK

Tempat Asal:

Cina

sertifikasi:

ISO, CE

Description:
Mesin anestesi sacara stuktur diwangun ku bagian-bagian ieu: pigura, sirkuit éksternal, ventilator, sareng sistem ngawaskeun.
Pangaruh utama anesthesia nyaéta kieu:

1. Anesthesia klinis
Éta ngalibatkeun sadaya pangobatan sateuacan, salami sareng saatos anesthesia, nyaéta, période perioperatif. Pikeun ngirangan tegangan méntal pasien sateuacan dioperasi, pikeun mastikeun kamajuan anu lancar dina anesthesia sareng bedah, pangobatan pre-anéstétik sapertos sedatives, analgesics, sareng antikolinergik tiasa dipasihkeun kalayan leres. Jieun catetan bius salila jeung sanggeus anesthesia.

2. perawatan intensif
Pasién anu gering kritis atanapi pasien anu ngagaduhan komplikasi anu parah nalika dioperasi anesthesia, sapertos anu disfungsi parna dina sirkulasi, engapan, saraf, ati, ginjal, métabolisme, sareng sajabana, tiasa konsentrasi di unit perawatan intensif kalayan alat-alat canggih sareng mahal. Staf médis anu dilatih sacara profésional ngalaksanakeun monitoring sareng perawatan anu lengkep sareng canggih. Profési anesthesia maénkeun peran anu penting dina éta, milu dina pengobatan shock sareng terapi engapan.

3. Resuscitation bantuan munggaran
Ngadadak eureun tina keteg jajantung jeung engapan lumangsung salila anesthesia bedah. Sirkulasi sareng gagalna engapan (sapertos panyakit, trauma, ngalelep, kejutan listrik, kacilakaan lalu lintas, jsb.) ogé tiasa lumangsung di kamar darurat sareng tempat sanés kusabab sababaraha alesan. Resuscitation pulmonal merlukeun pagawe anesthesia pikeun ilubiung dina nyalametkeun dina waktos ieu.

4. Pangobatan nyeri
Pikeun sagala jinis nyeri akut sareng kronis (sapertos nyeri pasca-traumatis, nyeri deui low, neuralgia, nyeri tumor, nyeri sentral).
5. Perlakuan médis nyaman, endoscopy cerna henteu aya rasa nyeri, aborsi henteu aya rasa nyeri, analgesia kuli, analgesia postoperative, jsb.

aplikasi
Dipaké ku rumah sakit pikeun administer anesthesia inhalation ka penderita salila bedah.
 
spésifikasi:

Modeu ventilasi: IPPV, SIPPV, SIMV, PEEP, SIGH, MAN, PCV, VCV

Bentuk gelombang tekanan-waktos, laju aliran - bentuk gelombang waktos, loop aliran-volume, loop tekanan-volume

TV: 20-1500ml

Laju: 1-120 bpm

I: E: 4:1-1:8

21 Parameter pikeun ngawaskeun ventilasi

10 Systems Alarm Kaamanan

10.4" TFT tampilan layar LCD warna seukeut Jepang

Evaporator precision luhur

O2 jeung N2O opat-tabung flowmeter

Ngahijikeun sistem sirkuit

Dua laci

klep solenoid MAC (AS)

Sénsor tekanan (USA)

klep proporsional éléktronik (Jerman)

FUNGSI: dalapan jinis modeu ventilasi, tekanan-waktos gelombang, laju aliran - gelombang waktos, aliran-volume loop, tekanan-volume loop

Taros Kami