english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > Konsél médis > batur

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632728831283428.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632728831995034.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632728831535659.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632728832201921.jpg
  • 微 信 图片 _20210923174920
  • 微 信 图片 _202109231749020
  • 微 信 图片 _202109231749201
  • 微 信 图片 _202109231749202

Alat Bantu Dédéngéan, Alat Bantu Dédéngéan pikeun Manula sareng Dewasa, Bisa dicas deui sareng Pangurangan Noise Ganda, Panguat Dédéngéan pikeun Dédéngéan Déwasa, Alat bantu dédéngéan digital kalayan volume anu tiasa disaluyukeun (2 pcs)

Kuantitas Orde minimum:1000pieces
Waktos pangiriman:30 dinten saatos konfirmasi pamayaran
Sarat pamayaran:T / T 50% deposit,50% banlance salinan B/L
Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK
Tempat Asal:Cina
sertifikasi:ISO13485 / CE

spésifikasi:

modelK-18
carana ngokolakeunmilih
Desain PerumahanBTE
Kadali polumeuRocker-tipe
Pindah & trimmerNH & MPO
Lelecoilnuhun
Puncak OSPL90 (dB SPL)135
OSPL90-HFA (dB SPL)130
Keuntungan Puncak (dB)70
HFA / FOG (dB)60
Uji Rujukan Gain (dB)55
Jangkauan Frékuénsi (Hz)200-5000
Distortrion harmonik @ 500Hz    3.0%
 @ 800Hz    3.0%
 @ 1600Hz  3.0%
EQ Input NOISE (dB)30
Ukuran batré13A
Batré Ayeuna (mA)0.9
Taros Kami