english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > Konsél médis > Tés éléktronik

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632722953938670.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632722953692263.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632722952397549.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632722953696905.jpg
  • 电子体温计1
  • 电子体温计2
  • 电子体温计3副本
  • 电子体温计4副本

Térmométer Digital, Térmométer Médis Digital, Kacida Akurat sareng Gancang, Gampang Digunakeun, Térmométer Médis sareng Siaga Demam, Ngingetan Mémori, Térmométer pikeun Orok Barudak sareng Dewasa

Kuantitas Orde minimum:5000pieces
Rincian bungkusan:660 pcs / karton
ukuran karton:64.5*29*32.5cm
Sarat pamayaran:T/T 50% Deposit, 50% banlance salinan B/L
Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK
Tempat Asal:Cina
sertifikasi:ISO, CE

aplikasi:

Pikeun departemén médis atawa kulawarga pikeun ngukur.

spésifikasi:

namiTérmométer digital
strukturUtamana diwangun ku usik sensing suhu, sirkuit kontrol, tampilan kristal cair jeung cangkang
ukuran125 * 19 * 11mm
standarGB / T21416-2008
Batterv1.5VDC (LR41/SR41)
Konsumsi kakuatan 0.15mW
Kahirupan batreLangkung ti 200 jam operasi. (Kira-kira 18 bulan upami dianggo 10 menit per dinten)
Unit tampilan0.1 ° C / 32.1 ° F
ngukur Range32.0°C/89.6F~42.9°C/109.2°F
Kirang ti 32.0 ° C / 89.6 ° F, Lo ° C Tampilan
Langkung ti 42.9°C/109.2F,Hi°Cdisplay
Accuracv0.1C/32.1°Fbetween 36.0°C/96.8°F~39.0°/102.2°F
+0.2°C/32.3°Fpikeun sésa rentang
dimensi125mm (L) x 19mm (W) x 11mm (H)
beuratKalawan batré: Appro. 10 g
Taros Kami