english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > Konsél médis > Disinfection jeung ganti baju

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1639450271204102.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1639450271673493.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1639450271623071.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1639450271617160.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1639450272139018.jpg
  • 一次性使用无菌手术包-1
  • 一次性使用无菌手术包-2
  • 一次性使用无菌手术包-3
  • 一次性使用无菌手术包-4
  • 一次性使用无菌手术包-5

Bungkusan Bedah Paké Tunggal Steril

Kuantitas Orde minimum:1000pieces
Rincian bungkusan:
Ukuran karton: 56 * 37 * 40cm, 6pcs / karton
Sarat pamayaran:
T/T 50% Deposit, 50% banlance salinan B/L
Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK

Tempat Asal:

Cina

sertifikasi:

 ISO, CE

Description:

The disposable aseptic bedah bantuan munggaran kit dikembangkeun nurutkeun sarat tina surgery.It umum ngawengku sakabéh bagian diperlukeun saméméh jeung sanggeus operation.Save waktu jeung ongkos meuli, éféktif ngurangan résiko cross infection.We boga sagala jinis kit, kaasup pak artikulasi taktak, pakét gabungan arthroscopy, pak ortopedi, pak universal, pak extremity luhur, lab cath, pak bedah ent, pak kalahiran cesarean, pak OB, pak dasar, paket gabungan cystoscopy, kit bedah beuteung laparoscopic, pak litotomi, pak ophthalmic , pak imbit, pak bedah tulang tonggong, pak dengkul, pak bedah angiography, pak tungtungna, jsb, sagala jinis asesoris anjeun tiasa campur dina bungkus, kami bakal ngatur produksi nurutkeun sasuai ka nu Anjeun, wilujeng sumping konsultasi anjeun

aplikasi

Pikeun bedah klinis atawa bedah minimally invasif.

spésifikasi:

1 x panutup meja tukang, diperkuat 120x224 cm 1 x CSR bungkus luar, 100x100cm 35SMS

1 x handuk 40 x 50 cm

1 x gaun bedah badag 125x157 cm 45g SMS

2 x handuk leungeun 30x40cm

2 x baju bedah diperkuat badag 125x157 cm 45g SMS

10 x lap spons, x-ray bisa dideteksi 45x45cm

1 x bohlam jarum suntik

1 x tali jepitan

1 x tip nyeuseup

1 x pipah 300cm

1 x tas jahitan

2 x handuk nyerep 40x50cm

1 x panutup stand mayo, bertulang 59x137cm

1 x C-section drape 183x305cm kalayan aperture sareng fim incise sareng kantong koleksi cair dilakukeun dina bahan SMMS

 1 x tas sirah 42x61 cm


Taros Kami