english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > Konsél médis > Disinfection jeung ganti baju

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632722010947084.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632722012176592.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632722011542021.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632722011547022.jpg
  • 医用纱布块-1
  • 医用纱布块-2
  • 医用纱布块-3
  • 医用纱布块-4

Swab Kasa Médis Steril pikeun Ganti Tatu, 100% Katun & Nyerep Kacida, Pads Spons Kasa pikeun Perawatan Luka & Kit Pertolongan Pertama di Rumah

Kuantitas Orde minimum:10000000pieces
Rincian bungkusan:50pcs / kantong opp
Waktos pangiriman:7 dinten saatos konfirmasi pamayaran
Sarat pamayaran:T / T 50% deposit,50% banlance salinan B/L
Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK
Tempat Asal:Cina
sertifikasi:GB / T18830-2009

Description:

1. Tambahan lemes, Pad idéal pikeun pengobatan kulit hipu.
2. Hypoallergenic sarta non irritant, aterial.
3. Bahan ngandung laju luhur serat viscose pikeun mastikeun pangabisa absorbent.
4. Tekstur bolong husus, perméabilitas hawa tinggi.

aplikasi:

Rumah Sakit / Médis & Kaséhatan / Laboratorium Rumah Tangga / Industri / Travel.
Ieu utamana dipaké pikeun nyerep getih sarta exudates salila operasi sarta meresihan tatu.

spésifikasi:

namiSwabs Kasa Médis
material100% Kapas
warnabodas
ukuran4*4cm/Custom(2*2''/ 3''*3''/ 4''*4''/4"*5'',etc)
paket50pcs / kantong opp
standarGB / T18830-2009
PLY4 leuit,8 leuit
garansi3 taun
aplikasiRumah Sakit / Médis & Kaséhatan / Laboratorium Rumah Tangga / Industri / Iinditan
ciri1. Tambahan lemes, Pad idéal pikeun pengobatan kulit hipu
2. Hypoallergenic sarta non irritant, aterial
3. Bahan ngandung laju luhur serat viscose pikeun mastikeun pangabisa absorbent
4. Tekstur bolong husus, perméabilitas hawa tinggi
fungsiPad dirancang pikeun nyabut cairan sareng nyebarkeunana sacara merata. Produk geus Potong sapertos O"sareng"Y", janten gampang dianggo. Ieu utamana dipaké pikeun nyerep getih sarta exudates salila operasi sarta meresihan tatu.
Taros Kami