english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > Konsél médis > Disinfection jeung ganti baju

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632721507310906.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632721507194519.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632721508869968.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632721508479419.jpg
  • 棉签-1
  • 棉签-2
  • 棉签-3
  • 棉签-4

Médis Kapas Swabs Kayu Sticks Kapas Tipped Aplikator pikeun Médis tatu Perawatan Kulit Bersih

Kuantitas Orde minimum:200karton
Rincian bungkusan:50 lembar / kantong, 40 kantong / kantong, 18 kantong / karton
Sarat pamayaran:T/T 50% Deposit, 50% banlance salinan B/L
Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK
Tempat Asal:Cina
sertifikasi:ISO, CE

aplikasi:

Produk ieu dianggo pikeun ngubaran kulit, trauma mékanis sareng alat-alat di tempat bedah atanapi tusukan Larapkeun disinféktan sacara lokal.

spésifikasi:

namiKapas Swab médis
material
Éta dijieunna tina 100% katun kualitas luhur alam jeung awi atawa iteuk kai minangka bahan baku utama.
ukuran8 cm,10 cm, 12 cm,15 cm,20cm,22cm,24cm,25cm(bisa disesuaikan)
aplikasiProduk ieu dianggo pikeun ngubaran kulit, trauma mékanis sareng alat-alat di tempat bedah atanapi tusukan Larapkeun disinféktan sacara lokal.
precautions1.Produk ieu sterilized ku étiléna oksida jeung bisa dipaké aman.
2.Produk ieu pikeun pamakéan hiji-waktos wungkul, sanggeus pamakéan, kudu luyu jeung sarat ti rumah sakit atawa departemén perlindungan lingkungan pikeun ngolah.
3.People anu alérgi kana katun absorbent médis kudu dipaké kalawan caution.
4.Produk ieu kudu disimpen dina kalembaban relatif teu leuwih ti 80%, sarta euweuh zat corrosive narajang Eclipse di kamar well-ventilated.
Taros Kami