english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> wartos

Présidén Uganda Museveni patepung jeung Pupuhu Hunan Chuanfan

Waktos: 2019-06-17 hits: 41

Dina Juni 2019, Excellence Présidén Uganda, Yoweri Kaguta Museveni, anu nganjang ka Cina pikeun ilubiung dina Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika munggaran (CAETE), pendak sareng delegasi Taman Industri Uganda-Hunan di Changsha, Hunan. Pupuhu Hunan Chuanfan Mr. Luo Shixian ngahadiran rapat ieu. Présidén Museveni ngaharepkeun yén perusahaan farmasi Cina, anu diwakilan ku Hunan Chuanfan, tiasa janten angkatan munggaran perusahaan anu lebet ka taman, ngawujudkeun produksi lokalisasi obat-obatan Uganda pas-gancang, sareng sacara efektif ngabéréskeun kaayaan ayeuna anu langkung ti 90% Uganda. komo produk farmasi Afrika ngandelkeun impor.

1639451530194691