english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> wartos

Investigation on Pilihan Loka Hunan-Uganda Industrial Park

Waktos: 2019-06-19 hits: 33

Dina Juni 2019, Pupuhu Hunan Chuanfan Mr. Luo Shixian, CEO Mr. Peng Haibo sareng kapala Pasar Afrika Mr. Jiang Peng, Mr. Chen Peng sareng pamimpin Taman Industri Uganda-Hunan Propinsi Hunan ngalakukeun panalungtikan situs pikeun industri. taman di Uganda.

1639452133598806