english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> wartos

Pupuhu Hunan Chuanfan Mr. Louis Luo ngahadiran Expo Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika munggaran

Waktos: 2019-09-16 hits: 70

Pameran Expo-Médis Equipemt Ékonomi sareng Perdagangan Cina-Afrika munggaran aya di Gedong Peralatan Médis Hunan, Distrik Yuelu, Changsha. Kalayan taun pangalaman dina industri farmasi, Bapak Luo Shixian, Pupuhu Hunan Chuanfan ngawanohkeun rupa-rupa instrumen médis sarta alat-alat Imaging ka nu datang.

1639451578700227