english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > narkoba > Analgesics sareng Anesthesia

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645494195725351.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645494195427904.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729977216776.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729977652845.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729979818589.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729977388043.jpg
  • 图片 -1
  • 图片 -2
  • 单支图片
  • 9838912f446cf620404632f0aa22df09
  • 未 标题 -2
  • 未 标题 -1

50mg/ml, 2ml Pethidine Hydrochlorid suntik

Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK

Ngaran umum:Pethidine Hydrochlorid Injection                      

spésifikasi: 50mg/ml, 2ml/ampul

Nomer Lisénsi:H42022074

Indikasi terapi:

1Produk ieu dituduhkeun pikeun ngaleungitkeun nyeri parna, sapertos nyeri tatu, nyeri pasca operasi, premedication narkotika atanapi adjuvant nalika anesthesia lokal sareng anesthesia gabungan inhalasi intravena.
2Pikeun ngubaran nyeri visceral, produk ieu kedah cocog sareng atropine. Pikeun nyeri kuli, éta kudu diawaskeun depresi engapan neonates.
3Sateuacan nyayogikeun anestesi, sering cocog sareng chlorpromazine sareng promethazine pikeun nyusun komposisi hibernasi buatan.
4Ieu bisa dipaké pikeun ngubaran asma cardiac pikeun ngaleungitkeun busung lapar pulmonal.
5Nyeri parna kronis pasien kanker terminal teu kedah disayogikeun produk ieu kanggo waktos anu lami.

bungkusan:
10 ampul / pakét * 10 pakét / kotak * 10 kotak / karton
55.2*44*24.5cm/carton  N/G.W: 2.2/10kg/carton

Kaayaan Panyimpen:
Nyimpen handap 30 ℃
Ngajagi tina cahaya sareng beueus
Jauhkeun jangkauan barudak
Pikeun dispensed on resép médis

Paparan Kahirupan 48 bulan

Ngingetan Jenis: Entong nganggo tanpa konsultasi ka dokter anjeun.


Taros Kami