english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > narkoba > Analgesics sareng Anesthesia

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645621524884389.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645621524458099.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645621524938257.jpg
  • 微 信 图片 _20220223210442
  • 微 信 图片 _202202232104421
  • 微 信 图片 _202202232104422

250 ml Isofluran (Inhalan)

Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK

Ngaran GenerikIsofluran                    


spésifikasi: 250ml
 
Indikasi terapi: Induksi sareng pangropéa anesthesia umum.

bungkusan:
Botol warna Amber, 1botol / kotak, 30botol / karton
40 * 33 * 17.5cm / karton, GW: 20kg / karton

Kaayaan Panyimpen:
Suhu gudang antara 15 nepi ka 30 ℃
Ngajaga tina panas, cahya panonpoé jeung Uap.
Simpen dina wadah anu ketat.
Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.
Henteu tiasa dianggo saatos béakna umur rak.


Paparan Kahirupan 36 bulan

Ngingetan Jenis: Entong nganggo tanpa konsultasi ka dokter anjeun.

Taros Kami