english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > narkoba > Analgesics sareng Anesthesia

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645494607848347.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645494607511958.jpg
  • 图片 -1
  • 图片 -2

0.2g / 20ml 1% Propofol Injectable Emulsion

Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK

Ngaran umum:Propofol Injectable Emulsion               

spésifikasi: 0.2g/20ml (1%)
 
Indikasi terapi: Produk ieu mangrupa ubar keur ngabius umum intravena pondok-akting.

1Éta tiasa dianggo pikeun induksi sareng pangropéa anesthesia intravena umum dina déwasa sareng murangkalih umur 3 taun.
2Sadar ubar keur nengtremkeun salila bedah sawawa tur diagnosis.
3Sedasi nalika ventilasi dibantosan dina pasien perawatan intensif langkung ti 16 taun.

bungkusan:
5pcs / kotak * 40 kotak / karton
37 * 34 * 32cm / karton, GW: 10kg / karton

Kaayaan Panyimpen:
Disegel, disimpen antara 2-25 ℃, teu bisa beku

Paparan Kahirupan 36 bulan

Ngingetan Jenis: Entong nganggo tanpa konsultasi ka dokter anjeun.

Taros Kami