english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> produk > narkoba > Analgesics sareng Anesthesia

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645494660329818.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645494660295636.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729572254254.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729571813754.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729571935343.jpg
  • 图片 -1
  • 图片 -2
  • 标题 -3 副本
  • 9ba94e01db223d2eab74ac7651bb054
  • 未 标题 -1

0.05mg / ml, 2ml Fentanyl Citrate suntik

Taros Kami

  • KOMPUTUS PRODUK

Ngaran umum:Suntikan Fentanyl Citrate

Ngaran Perdagangan:Fentwell

spésifikasi: 0.05mg/ml, 2ml/ampul (diitung salaku Fentanyl)

Nomer lisénsi.: H42022076

Indikasi Terapi: Produk ieu mangrupikeun analgesik opioid anu kuat anu dianggo salaku ubar keur nengtremkeun sareng analgesik salami période anestesi, prémedication sareng dina période pas operasi langsung. Ieu ubar umum dina operasi digabungkeun jeung anesthesia umum.

1
Hal ieu dipaké salaku ubar preanesthetic jeung induksi anesthesia. Éta ogé adjunct analgesic digabungkeun jeung ubar keur ngabius umum jeung ubar keur ngabius lokal dina rupa operasi. Nalika 0.05 mg produk ieu (diitung salaku Fentanyl) dianggo digabungkeun sareng 2.5 mg droperidol sateuacan anesthesia. Éta tiasa nyababkeun kaayaan analgesia neuroleptik dimana pasien tenang sareng teu acuh.
2
Hal ieu dianggo pikeun nyeri akut sateuacan, salami sareng saatos operasi.

bungkusan:
10 ampul / pakét * 10 pakét / kotak * 10 kotak / karton
55.2*44*24.5cm/carton  N/G.W: 2.2/9kg/carton

Kaayaan Panyimpen:
Nyimpen dina suhu teu leuwih ti 30 ℃.
Ngajaga tina cahaya.

Paparan Kahirupan 48 bulan


Ngingetan Jenis: Entong nganggo tanpa konsultasi ka dokter anjeun.

Taros Kami