english.jpgEN
sadaya Kategori
english.jpgEN
sidebanner

Bumi> Tentang Kami

Tentang Kami


Tentang Kami

Hunan Chuanfan Impor sarta Ékspor Trade Co., Ltd (salajengna disebut "Hunan Chuanfan") perenahna di Hunan Gaoqiao Grand Market - Ékspor Produk Kluster Area, salaku salah sahiji bagian konci Cina (Hunan) Point Free Trade Zona, éta lokasi geografis jeung lingkungan perusahaan leuwih unggul. Kami parantos komitmen pikeun ngamajukeun "Made In China" anu saé ka dunya, khususna nagara-nagara Afrika. Urang utamana kalibet dina bisnis impor jeung ékspor produk farmasi (narkotika, ubar kanker jeung ubar lianna), suplai médis, equipments médis, jsb.

Pikeun ngagampangkeun docking sareng nagara-nagara Afrika sareng gaduh pamahaman anu langkung saé ngeunaan kabutuhan lokal, kami ogé nyetél cabangna milik sapinuhna anu namina KAIYUANTANG (U) LIMITED, sareng parantos nampi sertipikat pendaptaran pikeun puluhan anesthetics, obat kanker sareng agén kimia di Nagara-nagara Afrika Wétan, sareng parantos ngadegkeun bagean bisnis komprehensif pikeun ubar, alat médis, produk farmasi sareng kimia, sareng sajabana, ngalangkungan jaringan distribusi farmasi di sakumna nagara Afrika Wétan sareng tim penjualan anu gaduh pangalaman pamasaran anu beunghar pikeun penjualan produk.